Ensimmäinen älypuhelin

Ensimmäinen älypuhelin

Ensimmäisen älypuhelimen valinta saattaa tuntua hankalalta kun vaihtoehtoja on tarjolla niin montaa erilaista. Löytyy eri kokoisia, näköisiä ja muotoisia, puhumattakaan erilaisista teknisistä ominaisuuksista. Käyttöjärjestelmät, megapikselit ja gigatavut saattavat olla ihan yhtä hepreaa, eikä aika riitä kaiken tämän opettelemiseen. Doro älypuhelimet ovat kuitenkin hyvä valinta, kun haluat päästä helpolla.

Älypuhelin seniorille

Mallin valitseminen

Doro älypuhelin on mallista riippumatta suuniteltu aina helppokäyttöiseksi. Kuvakkeet ja näppäimet ovat suuria, näytöllä ei ole miljoonaa erilaista tarpeetonta kuvaketta ja puhelimen ääni on kuuluva ja selkeä. Lisäksi mukana tulee usein extraominaisuuksia kuten avunpyyntöpainike ja keskustelunavigointi. Ensimmäiseksi älypuhelimeksi kelpaa myös perinteisemmät älypuhelimet ja älypuhelinmerkit. Tämä tarkoittaa vain sitä, että puhelimen opetteluun kannattaa varata hieman enemmän aikaa.

Älypuhelimen opettelu

Älypuhelimen opettelu

Youtube on loistava tietopankki uuden puhelimen opetteluun. Kannattaa myös ottaa rohkea ja seikkailunhaluinen asenne ja pääset varmasti kiinni älypuhelimen saloihin. Testaamalla kaikkea mahdollista opit älypuhelimen käden käänteessä. Älypuhelin ei mene siitä rikki. Pari yllättävää viestiä saatat vahingossa väärälle henkilölle lähettää, mutta tästä saa korkeintaan hyvät naurut.

Paras älypuhelin seniorille

Vinkki

Meidän suosituksemme ensimäiseksi älypuhelimeksi on Doro 8050. Se ei ole älypuhelimien kalleimmasta päästä ja on ominaisuuksiltaan täysiverinen älypuhelin. Doro puhelimen tuttuun tapaan se on todella helppokäyttöinen. Loistava valinta jos kyseessä on älypuhelin seniorille.